نوشته شده توسط : علی حیدری

1- تا گرسنه نشديد غذا نخوريد .
2- نيم ساعت قبل از غذا يك ليوان آب را در سه جرعه بنوشيد .
3- قبل از غذا دستها را بشوييد .
4- زماني كه سالم و شاداب هستيد هر چه هوس كرديد بخوريد .
5- هنگام كسالت هر چه هوس كرديد نخورده و عكس آنرا بخوريد .
6- مقدار كمي نمك بچشيد. (براي سالم ماندن دندانها وجلوگيري از پوسيدگي)
7- به زيبايي سفره و غذا خوب نگاه كنيد. (انرژي چشمان با غذا منتقل مي شود)
8- غذا را با سالاد تزيين شده شروع كنيد. (زيرا خام است و ميكروب ندارد)
9- هر لقمه را 40 تا50 بار بجويد .
10- در صورت امكان با سه انگشت غذا بخوريد. (انرژي انگشتان به غذا منتقل مي شود)
11- در بين غذا آب يا نوشابه ننوشيد .
12- انرژي داده شده به غذا با خوردن آن به بدن منتقل مي شود. در اين حالت غذاي مصرفي نصف مي شود .
13- نمك كم بخوريد .
14- دو تا سه لقمه مانده سير شويد ديگر غذا نخوريد .
15- بعد از غذا مقداري نمك بچشيد.(ترشي معده را رفع ميكند)
16- بعد از ميل غذا دراز بكشيد و پاي راست را روي پاي چپ انداخته دستها را زير گردن قرار داده چشمها را بسته و بهيچ چيز فكر نكرده بمدت 5 تا 10 دقيقه سپس بلند شده در اين حال خستگي غذا رفع شده و انگار غذا نخورده ايد .

خوردن آب از منظر قرآن

شش بار صبح ظهر شب نيم ساعت قبل از غذا (سلول معده آب را جذب مي كند و جوش شيرين موجود در سلول معده با آب تركيب شده توليد موسيلين مي كند يا همان لعاب كه از بزاق ترشح مي شود و ديواره داخلي معده را مي پوشاند و اسيد به معده نفوذ نمي كند) و 2.5 ساعت بعد از غذا (20 دقيقه بعد از اولين لقمه حركات معده شروع شده غذا را چلانده 2.5 ساعت بعد كه آب مي خوريد شيره توليد شده را طوري غلظت مي دهد كه دريچه پيلوت باز شده زيرا محرك شيميائي مي خواهد اگر غير از اين عمل كنيم صفرا عمل كرده و در گلو احساس ترشيدگي مكنيم در واقع صفرا دريچه پيلوت را تحريك مي كند) در سه جرعه ميل كنيد .



:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب :
|
تعداد امتیازدهندگان :
|
مجموع امتیاز :
تاریخ انتشار : | نظرات ()